1. Desember

Hei.

1.Desember. Det er altså en fantastisk dag. På mange måter så mye bedre enn julaften. For det er liksom starten på alt man har gledet seg til. Og så er det masse igjen. Hele tjuefire dager. Minst.

I år var pakkekalenderen ferdig flere dager på fohand. Vanligvis så står jeg og mamma og pakker gaver som gale denne natten her, men siden mamma var her forrige helg gjorde vi det da. I dag var jeg en liten tur innom søstrene Grene på tur hjem fra kurs og kjøpte fire bokser for å ha herlighetene i og nå står de klare til i morgen tidlig.

Rett under nissekalenderen. Den har jeg egenhendig brodert. Men den takler ikke 24×4 gaver så den har heller 24 sløyfer vi skal plukke av. En etter en.

Men det beste med 1.Desember.. Julelys! Og igjen. Jeg elsker Henning. Han sto vel gode seks timer i stige i går og festet og stripset. Ikke en orkan kan rikke instalasjonene.. og det ble så fint!!! Vi mangler fortsatt de små juletrærne foran trappa, men de kommer. Ahhhh, julefred og salighet i sjelen. Julelysene er tent! Som Yme sier: NO mamma, NO bringes jula inn!!

4 Comments:

 1. Måtte bare si det, huset ble kjempeflott!!!

 2. Wow sier jeg bare!
  Det huset der, får meg ene og alene i julestemning, Laila! Det ble kjempefint!
  Flinke Henning!

  Ps, kalendere eskene/koffertene var kjempefine! Er det den største Str de har?
  God helg!
  Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Adventskalender : 1 desember 2017 i dagens luke kan du vinne …My Profile

 3. Ja, no bringes jula inn!
  Yme sin versjon er den aller, aller beste!

  Men si meg, har du en amerikaner i slekta? Jeg digger huset deres, gleder meg til å besøke dere en gang!
  Avdelingholt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten #sprejuleglede- pynte juletreMy Profile

 4. Jeg MÅÅÅÅ bare komme på besøk til dere jeg merker jeg! DET gedigne huset!!! Og sååå flink Henning har vært å pynte det! IMPONERT!
  Kalenderne ser kjempefine ut!
  Og så er du jo kjempeflink til å brodere!! WOW! Du imponerer gode Laila 🙂
  Linda Hagen Vil gjerne at du leser denne blogposten DIY – kalender til alle 8 barna (og to til) kjapt og enkeltMy Profile

Comments are closed