Mest etterlengtede frihelg ever..

Hei.

Etter å ha hatt campingabstinenser i lengre tider er det i morgen ettermiddag tid for høstens siste tur med vogna.

Jeg skal etter en intens jobbmåned ha en langhelg. Frisk er jeg også blitt. Om man ser bort fra litt hoste da. Yme er frisk, sånn passe i allefall og Isa har fått klippet panneluggen i dag så her er vi klare allemann.

Eir hadde til min store glede, ja jeg ble faktisk så glad at jeg nesten gråt, brettet sammen halvparten av klesberget på vaskerommet da jeg kom hjem fra jobb. Det gjorde at jeg fikk pakket slik at det kun gjenstår livsviktige ting som iPad og modem og slik til Henning når han kommer hjem i morgen tidlig.

Hvor vi skal? Skellefteå! Sverige. Vi skal i badeland, på teknisk museum (eller noe slikt) og på maleriutstilling. Og så skal vi kjøpe velling. Og spise mat. Og bo i vogn. Sammen med mormor og morfar. Og vi skal sannsynligvis smitte dem begge med det vi alle mann har hatt de siste ukene. Men det er jo en langhelg i vogn verdt.

I allefall. Jeg gleder meg uhemmet og kan knapt vente. Og dere, dere skal få være med!

4 Comments:

 1. Små unger er herlige, på mange måter og skjønne, til å spise opp osv. Men gi meg en stor unge som bidrar…….. jeg hadde også begynt å grine, på ekte!

  God helg, gleder meg til tur!!!
  Avdelingholt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Tilbake på kjente trakterMy Profile

 2. Åh, nyt helgen! -og jeg henger på!

 3. Å! Så deilig å høre at dere alle er blitt friske og raske igjen!
  Og god tur til Sverige – velling er viktig! Si ifra om det er krise, så sender jeg oppover igjen! No problem 🙂

  God helg!
  Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Jonathan fyller 3 år idag og feirer med pusekatt …My Profile

 4. Dette blir fint – håper vi får til å ses da kanske 🙂
  Velkommen till Skellefteå!

Comments are closed