De klarte det!

Hei.

I dag var det siste fotballkamp i serien for Eir sitt jentelag. Og spenningen var stor. For etter det nervepirrende oppgjøret som endte 1-1 forrige uke så var det kun dette lille hinderet som lå i veien for at treneren skulle kjøpe softis til hele laget.

Ubeseiret gjennom serien. Våre sju jenter. I dag var de igjen bare fem. De samme fem som forrige uke. Med de samme skavanker, vonde knær, astma, forkjølelse og alt for ivrige foreldre.

Men gjett om de leverte. Jeg har vakt i dag. Så jeg satt jo her hjemme og bet negler mens jeg ventet på at resultatet skulle tikke inn på sosiale medier.

Snap fra Eir: 11-0! No et vi pizza!

11-0! Det var sesongavslutningen sin det. Og det ble både softis kjøpt av treneren og pizza som avslutningsmiddag.

Vi jubler med jentene og klapper to fantastiske trenere som har skapt et lag med samhold og lagånd og ståpåvilje på skuldra!

Nå er det om å gjøre å klare å skrape sammen jenter nok til å stille lag neste år også. Så om du bor i området og har ei fotballinteressert jente i rett alder.. det finnes et fantastisk lag som trenger akkurat henne i SPLINT!

2 Comments:

  1. Og den eller de jentene er superheldig!

    Gratulerer til SPLINT, kjenner jeg er litt stolt sjøl faktisk!
    Avdelingholt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Pretty in pinkMy Profile

  2. Wow!! 11-0! Vi snakker utklassing!!
    Gratulerer med sesongavslutningen !!
    Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Endelig er det lys og tak igjen i TV stuen !!! (Interiør)My Profile

Comments are closed