Æres den som æres bør…

Hei. 

Etter kommentarene på gårdagens innlegg innser jeg at jeg nok kom med litt fake news.. 

For rett nok hadde jentene plukket ned og samlet all påskepynten. Men det var altså Henning som hjalp meg med julekakeboksene, blomsterpottene og boden. Her ryddet stakkarn i hele går og får ikke en liten del av æren en gang… 

Men jeg må jo si at når jeg kom hjem fra jobb i dag.. med bange anelser da Eir har regjert alene hele dagen så ble jeg litt stolt. Av meg selv. For noe rett har jeg (og Henning) gjort til tross for ubegrenset iPad-tid og sen legging. For i toppen av trappa lå denne: 


Og under stuebordet så det sånn ut: 

Vanligvis er det smuler nok her til to fullverdige middager..


Og hyllene i boden: 


Life is good… akkurat nå, akkurat her.. 

Yme sto på sin side opp i morges. Han kunne fortelle personalet i barnehagen at det hadde vært godt med ferie og under middagen i dag var det tydelig at den ferien fortsatt henger litt i.. Mandag på en onsdag tror jeg bildetittelen er.. 

2 Comments:

  1. Jeg lar meg til stadighet imponeres av både deg og din familie. Henning inkludert! Dere har ikke bare gjort litt rett, her er alt rett, dere tok Lottogevinsten!
    Avdelingholt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten En god start på dagen!My Profile

  2. Altså her er det velfortjente klapp på skulderen ril både Henning og deg! Jeg er imponert og håper miniklanen kan følge opp dine barns ekemspel 🙂
    Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Robert pakket ifjor kofferten dro – til naboen!My Profile

Comments are closed