Ny uke, nye tider

I dag har jeg lært at jeg faktisk propper i meg fermentert mat titt og stadig. Så det så.

Jeg har også fått med meg at mat engasjerer for såpass med komentarer tror jeg ikke jeg har fått siden jeg beskyldte nordmenn for å sutre for mye.

Uansett en vakthelg går mot slutten og i morgen er det mandag og en ny uke begynner. Da tenkte jeg å legge lista på et lite provoserende plan og fortelle om da vi endelig kom i mål med fjelltrimkruset. Til og med Isa var glad den dagen.

En annen ting som skjer i morgen er at jeg kommer til å slutte å lenke til bloggen på den private facebookkontoen min. Så hvis du fortsatt vil ha blogginnleggene mine opp i feeden så må du like facebooksiden til bloggen. Den finner du her. Eller i sidemenyen på bloggen her om du leser på mac/pc eller under om du leser på mobil. Jeg har tro på deg, du finner ut av det 😀

2 Comments:

  1. Hvorfor skal du ikke lenge fra privat profil?

    Tenker du blogginnlegg eller bloggen i sin helhet?

    Bare nysgjerrig….
    Avdelingholt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Og et klaps på baken!My Profile

  2. God ny uke 🙂 jeg følger FB siden til bloggen for jeg vil se innleggene dine 🙂 god natt 😴
    Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten «Oktober-Fest»-bursdagsmiddag med en Djevel og Bonde!!My Profile

Comments are closed